Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræsk farsbrød med tzatziki - opskrift - Madkogebogen
Græsk farsbrød med tzatziki
Græsk farsbrød med tzatziki
Græsk farsbrød med tzatziki
Græsk farsbrød med tzatziki

Græsk farsbrød med tzatziki - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 rødløg (hakket)
- 1 håndfuld hakket frisk persille
- 2 fed presset hvidløg
- 100 g. feta (skåret i tern)
- Salt og peber

Tzatziki
- 2 ½ dl græsk yoghurt
- ½ agurk
- 2-3 fed pressede hvidløg
- Salt

- evt. Citron til servering

Sådan gør du

- Forvarm ovnen på 200 c.
- Bland persille, rødløg, hvidløg og fetatern i hakkekødet. Krydr med salt og peber.
- Form farsen til et brød
- Stil farsbrødet i et ildfast fad, og bag det i 40-50 min. (afhængigt af om det er et aflangt eller et mere buttet farsbrød).

Tzatziki
- Riv agurken i grove strimler på et rivejern, og læg dem mellem stykker af køkkenrulle og pres saften ud af dem.
- Bland yoghurt, agurk og 2-4 pressede fed hvidløg (afhængigt af hvor meget hvidløg du synes om) sammen. Tilsæt en smule salt.
- Sæt tzatziki i køleskab og lad retten køle før servering.

Tip: Det smager skønt med lidt friskpresset citronsaft både over farsbrødet og tzatzikien.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier