Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 rødløg (hakket)
- 1 håndfuld hakket frisk persille
- 2 fed presset hvidløg
- 100 g. feta (skåret i tern)
- Salt og peber
Tzatziki
- 2 ½ dl græsk yoghurt
- ½ agurk
- 2-3 fed pressede hvidløg
- Salt
- evt. Citron til servering
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Bland persille, rødløg, hvidløg og fetatern i hakkekødet. Krydr med salt og peber.
- Form farsen til et brød
- Stil farsbrødet i et ildfast fad, og bag det i 40-50 min. (afhængigt af om det er et aflangt eller et mere buttet farsbrød).
Tzatziki
- Riv agurken i grove strimler på et rivejern, og læg dem mellem stykker af køkkenrulle og pres saften ud af dem.
- Bland yoghurt, agurk og 2-4 pressede fed hvidløg (afhængigt af hvor meget hvidløg du synes om) sammen. Tilsæt en smule salt.
- Sæt tzatziki i køleskab og lad retten køle før servering.
Tip: Det smager skønt med lidt friskpresset citronsaft både over farsbrødet og tzatzikien.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-