Ingredienser
- 200 g. smør
- 225 g. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 20 oreokiks
- 1 dl creme fraiche
- Flormelis (til hvid glasur)
- Blåbær og jordbær til pynt (eller andre frugter efter eget valg)
Sådan gør du
- Rør smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt vanilje og æg.
- I en anden skål blandes mel og bagepulver.
- Rør skiftevis melblandingen og fløde i dejen.
- Hak 15 af oreokiksene.
- Hæld halvdelen af de hakkede oreokiks i dejen.
- Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform.
- Bages ved 175 c. i ca. 25 min.
- Lad den første bund afkøle på en rist, mens du bager den sidste portion dej.
- Læg den første bund på et serveringsfad, smør et lag creme fraiche på, og drys de resterende hakkede oreokiks over.
- Læg den anden bund ovenpå, og læg et lag hvid glasur over.
- Skær de resterende 5 oreokiks i halve og brug dem som pynt sammen med den friske frugt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-