Ingredienser
- 200 g. smør
- 225 g. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 20 oreokiks
- 1 dl creme fraiche
- Flormelis (til hvid glasur)
- Blåbær og jordbær til pynt (eller andre frugter efter eget valg)
Sådan gør du
- Rør smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt vanilje og æg.
- I en anden skål blandes mel og bagepulver.
- Rør skiftevis melblandingen og fløde i dejen.
- Hak 15 af oreokiksene.
- Hæld halvdelen af de hakkede oreokiks i dejen.
- Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform.
- Bages ved 175 c. i ca. 25 min.
- Lad den første bund afkøle på en rist, mens du bager den sidste portion dej.
- Læg den første bund på et serveringsfad, smør et lag creme fraiche på, og drys de resterende hakkede oreokiks over.
- Læg den anden bund ovenpå, og læg et lag hvid glasur over.
- Skær de resterende 5 oreokiks i halve og brug dem som pynt sammen med den friske frugt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-