Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOreokage - opskrift - Madkogebogen
Oreokage
Oreokage
Oreokage
Oreokage

Oreokage - opskrift

Til 8 personer

Ingredienser
- 200 g. smør
- 225 g. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 20 oreokiks
- 1 dl creme fraiche
- Flormelis (til hvid glasur)

- Blåbær og jordbær til pynt (eller andre frugter efter eget valg)

Sådan gør du
- Rør smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt vanilje og æg.
- I en anden skål blandes mel og bagepulver.
- Rør skiftevis melblandingen og fløde i dejen.
- Hak 15 af oreokiksene.
- Hæld halvdelen af de hakkede oreokiks i dejen.
- Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform.
- Bages ved 175 c. i ca. 25 min.
- Lad den første bund afkøle på en rist, mens du bager den sidste portion dej.
- Læg den første bund på et serveringsfad, smør et lag creme fraiche på, og drys de resterende hakkede oreokiks over.
- Læg den anden bund ovenpå, og læg et lag hvid glasur over.
- Skær de resterende 5 oreokiks i halve og brug dem som pynt sammen med den friske frugt.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier