Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItaliensk pølsesuppe - opskrift - Madkogebogen
Italiensk pølsesuppe
Italiensk pølsesuppe
Italiensk pølsesuppe
Italiensk pølsesuppe

Italiensk pølsesuppe - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 450 g. italiensk pølse (skåret i mindre stykker)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 4 dl vand
- 2 oksekødsbouillonterninger
- 4 dl. Passata
- 2 dl. revne gulerødder
- 1 ds. hvide bønner (ikke drænet)
- 2 små squash (skåret i terninger)
- 5 dl. spinat (gerne fra frost - skal dog først optøs)
- Salt og friskkværnet peber



Sådan gør du
- I en tykbundet gryde brunes den italienske pølse med hvidløg.
- Tilsæt vand, bouillonterninger, tomater og revne gulerødder. Smag til med salt og peber.
- Lad grydens indhold simre i ca. 15 min.
- Tilsæt bønner (med væske) og squashterningerne. Sæt låg på gryden, og lad suppen simre yderligere 15 min.
- Tag gryden af varmen og tilsæt spinaten. Læg låget på gryden, og lad den stå i 5 min. Klar til servering.

Tip: Bland evt. forskellige typer italienske pølser - fx 3 søde og 2 stærke.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier