Ingredienser
- 450 g. italiensk pølse (skåret i mindre stykker)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 4 dl vand
- 2 oksekødsbouillonterninger
- 4 dl. Passata
- 2 dl. revne gulerødder
- 1 ds. hvide bønner (ikke drænet)
- 2 små squash (skåret i terninger)
- 5 dl. spinat (gerne fra frost - skal dog først optøs)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- I en tykbundet gryde brunes den italienske pølse med hvidløg.
- Tilsæt vand, bouillonterninger, tomater og revne gulerødder. Smag til med salt og peber.
- Lad grydens indhold simre i ca. 15 min.
- Tilsæt bønner (med væske) og squashterningerne. Sæt låg på gryden, og lad suppen simre yderligere 15 min.
- Tag gryden af varmen og tilsæt spinaten. Læg låget på gryden, og lad den stå i 5 min. Klar til servering.
Tip: Bland evt. forskellige typer italienske pølser - fx 3 søde og 2 stærke.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-