Ingredienser
- 200 g sukker
- 200 g. smør
- 200 g. mandelmel
- 200 g. instant polenta
- 3 æg
- 1 appelsin
- Bagepulver
- Vaniljeis
Sådan gør du
- Skyld appelsinen og riv skallen af på et rivejern. Skær den også over og pres saften ud i et glas.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smør en springform indvendig med smør.
- Miks resten af smørret og sukkeret i en skål med en blender. Tilføj herefter appelsinskallen, 3 æg og mandelmel og rør rundt. Tilføj til sidst 1 tsk. bagepulver og polenta. Fordel blandingen i springformen.
- Bag i den forvarmede ovn i cirka 35 minutter eller indtil den er gylden. Læg herefter kagen på riller til nedkøling i cirka et kvarter.
- Server varm eller kold med vaniljeis til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-