Ingredienser
- 200 g sukker
- 200 g. smør
- 200 g. mandelmel
- 200 g. instant polenta
- 3 æg
- 1 appelsin
- Bagepulver
- Vaniljeis
Sådan gør du
- Skyld appelsinen og riv skallen af på et rivejern. Skær den også over og pres saften ud i et glas.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smør en springform indvendig med smør.
- Miks resten af smørret og sukkeret i en skål med en blender. Tilføj herefter appelsinskallen, 3 æg og mandelmel og rør rundt. Tilføj til sidst 1 tsk. bagepulver og polenta. Fordel blandingen i springformen.
- Bag i den forvarmede ovn i cirka 35 minutter eller indtil den er gylden. Læg herefter kagen på riller til nedkøling i cirka et kvarter.
- Server varm eller kold med vaniljeis til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-