Ingredienser
- 200 g. pastamel
- 75 g. sukker
- 2 æg
- 80 g. pecorino ost
- Honning
- Olivenolie
- Kanel
Sådan gør du
- Bland mel og sukker i en skål og lav en lille uddybning i midten. Slå de to æg ud og hæld ned i midten. Brug en gaffel til at røre rundt, så det bliver en dej.
- Rul dejen ud fladt med en kagerulle og form små runde skiver på cirka 7-8 centimeter i diameter. Du kan f.eks. bruge et glas.
- Læg en smule revet precorino ost på halvdelen og børst kanterne med vand. Læg herefter de resterende dejcirkler ovenpå og luk til i kanterne.
- Varm stykkerne i en pande med oliven i cirka 2 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Varm honningen i en gryde indtil den er lidt mere flydende.
- Servér de varme dessertravioli med honning og kanel ud over.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-