Ingredienser
- 200 g. pastamel
- 75 g. sukker
- 2 æg
- 80 g. pecorino ost
- Honning
- Olivenolie
- Kanel
Sådan gør du
- Bland mel og sukker i en skål og lav en lille uddybning i midten. Slå de to æg ud og hæld ned i midten. Brug en gaffel til at røre rundt, så det bliver en dej.
- Rul dejen ud fladt med en kagerulle og form små runde skiver på cirka 7-8 centimeter i diameter. Du kan f.eks. bruge et glas.
- Læg en smule revet precorino ost på halvdelen og børst kanterne med vand. Læg herefter de resterende dejcirkler ovenpå og luk til i kanterne.
- Varm stykkerne i en pande med oliven i cirka 2 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Varm honningen i en gryde indtil den er lidt mere flydende.
- Servér de varme dessertravioli med honning og kanel ud over.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-