Ingredienser
- 220 g. mandler (uden skræl)
- 200 g. mel
- 2 æg
- Vaniljeekstrakt
- 180 g. sukker
- Bagepulver
- Kanel
Sådan gør du
- Skær mandlerne ud i grove stykker.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 200 g. mel med de grofthakkede mandler. Tilføj også 1 tsk. bagepulver, sukker og 1 tsk. kanel. Slå dernæst de to æg ud i en separat skål og bland 2 tsk. vaniljeekstrakt i. Bland dernæst ægget med melet og form en dej.
- Del dejen i to aflange stykker, der er cirka 4-5 centimeter i bredden.
- Sæt i ovnen i 20-25 minutter indtil de er faste. Tag dem ud og lad dem køle af.
- Når de er kølet helt af, skær dem da i skiver på cirka 1 centimeter og sæt tilbage i ovnen (skrue ned på 160 grader). Giv dem yderligere 20 minutter. De skal være sprøde og hårde.
- Tag dem ud og læg dem på stålriller så de kan køle af.
- Server kolde. De kan opbevares længe.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-