Ingredienser
- 450 g. knoldselleri
- 350 g. champignon
- 3 dl. hasselnødder
- 3 spsk. soya
- 2 æbler
- 100 g svesker
- 3 fed hvidløg
- Havsalt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær knoldsellerien i store tern, og kog dem under låg i ca. 10 min. (til de er møre).
- Hæld vandet fra og blend de møre tern.
- Finhak nødder, løg, og champignon og rør dem sammen med den blendede knoldselleri.
- Pres hvidløget og rør det i blandingen sammen med 3 spsk. soya.
- Når farsen er rørt godt sammen, og smagt til med salt og peber, fordeler du halvdelen af farsen i et ildfast fad.
- Skræl æblet og skær det i både.
- Fordel æblebåde og svesker ovenpå farsen.
- Fordel det sidste af farsen ovenpå. Glat evt. ud med en ske.
- Bages i 45 min. ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-