Ingredienser
- 450 g. knoldselleri
- 350 g. champignon
- 3 dl. hasselnødder
- 3 spsk. soya
- 2 æbler
- 100 g svesker
- 3 fed hvidløg
- Havsalt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær knoldsellerien i store tern, og kog dem under låg i ca. 10 min. (til de er møre).
- Hæld vandet fra og blend de møre tern.
- Finhak nødder, løg, og champignon og rør dem sammen med den blendede knoldselleri.
- Pres hvidløget og rør det i blandingen sammen med 3 spsk. soya.
- Når farsen er rørt godt sammen, og smagt til med salt og peber, fordeler du halvdelen af farsen i et ildfast fad.
- Skræl æblet og skær det i både.
- Fordel æblebåde og svesker ovenpå farsen.
- Fordel det sidste af farsen ovenpå. Glat evt. ud med en ske.
- Bages i 45 min. ved 200 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-