Ingredienser
- 2 dl røde linser
- 1 liter vand
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 2 store grofthakkede gulerødder
- 1 stort grofthakket løg
- 1 fed presset hvidløg
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 1 friskhakket rød chili
- 1 ds. kikærter (drænet)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. tandori masala
- 6 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en gryde svitses løg, hvidløg, ingefær, tandori masala og chili i olie.
- Når løgene er gyldne, tilsættes de hakkede gulerødder. Svits blandingen i 2 min.
- Tilsæt vand, bouillonterninger og linser. Lad suppen koge i ca. 25 min.
- Tilsæt kikærter og kokosmælk.
- Blend suppen til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-