Ingredienser
- 2 dl røde linser
- 1 liter vand
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 2 store grofthakkede gulerødder
- 1 stort grofthakket løg
- 1 fed presset hvidløg
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 1 friskhakket rød chili
- 1 ds. kikærter (drænet)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. tandori masala
- 6 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en gryde svitses løg, hvidløg, ingefær, tandori masala og chili i olie.
- Når løgene er gyldne, tilsættes de hakkede gulerødder. Svits blandingen i 2 min.
- Tilsæt vand, bouillonterninger og linser. Lad suppen koge i ca. 25 min.
- Tilsæt kikærter og kokosmælk.
- Blend suppen til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-