Ingredienser
- 200 g. nutella
- 8 dessertpandekager (små)
- 4 pærer
- Smør
- Brun sukker
- 40 g. hazelnødder (hakket)
Sådan gør du
- Skræl pærerne og skær dem i små skiver.
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Smør et tyndt lag nutella på hver pandekage. Undgå at bruge for meget nutella.
- Smelt 30 g. smør i en pande.
- Smør et ildfast fad og læg de rullede pandekager ned i. Pensel dem med det smeltede smør og drys dem med det brune sukker.
- Sæt pandekagerne ind i 6-7 minutter. Slut evt. af på grillfunktion for at give pandekagerne en ristet overflade.
- Drys med de hakkede hazelnødder og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-