Ingredienser
- 5 friske æbler
- 50 g. smør
- 50 g. muscovadosukker
- Kanel
- En smule æblejuice
- 40 g. pekannødder
Sådan gør du
- Skær de fem æbler i både og hak pekannødderne.
- Smelt smørret i en pande og tilføj muscovadosukkeret, æblebådene og 1 tsk. kanel. Omrør ved mellemvarme i cirka 5 minutter indtil æblerne er karamelliserede.
- Tilsæt 5 spsk. æblejuice og pekannødderne og rør i et par minutter.
- Server varmt.
Tip: kan også spises med is.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-