Ingredienser
- 5 friske æbler
- 50 g. smør
- 50 g. muscovadosukker
- Kanel
- En smule æblejuice
- 40 g. pekannødder
Sådan gør du
- Skær de fem æbler i både og hak pekannødderne.
- Smelt smørret i en pande og tilføj muscovadosukkeret, æblebådene og 1 tsk. kanel. Omrør ved mellemvarme i cirka 5 minutter indtil æblerne er karamelliserede.
- Tilsæt 5 spsk. æblejuice og pekannødderne og rør i et par minutter.
- Server varmt.
Tip: kan også spises med is.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-