Ingredienser
- 80 g. muscovadosukker (eller rørsukker)
- 80 g sirup
- 40 g. smør (usaltet)
- 100 ml. fløde
- 1 mango
- 100 g. ingefærkiks
- Lidt mandler
- En bøtte vaniljeis
- Vaniljepulver
Sådan gør du
- Først skal karamelblandingen laves. Smelt hhv. muscovadosukker, sirup og smør i en gryde og lad det simre i et par minutter. Rør nu fløden og ½ tsk. vaniljeekstrakt i. Tag af kogepladen.
- Skræl mangoen og skær i små firkanter. Læg også ingefærskiks i en lille pose og knus til mindre stykker, f.eks. med en kagerulle. Skær også mandlerne i lidt mindre stykker.
- Find 3-4 serveringsglas og læg mango i bunden, herefter et stykke vaniljeis. Hæld en smule af den flydende karamel ud over og slut af med de knuste kiks og mandlerne.
- Servér.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-