Ingredienser
- 220 g. grønne linser
- 300 g. artiskokker på glas
- 1 grøntsagsbouillon
- 60 g. soltørrede tomater
- Frisk salvie
- Frisk rosmarin
- 2 selleri
- 2 porrer
- Hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær selleri og porrer i tynde skiver. Pres 1 hvidløg og finhak også frisk salvie (til 2 spsk.) og frisk rosmarin (til 1 spsk.).
- Kog de grønne linser i en gryde med vand i cirka 8-10 minutter. Si vandet fra og sæt til side.
- Hæld lidt olivenolie i samme gryde og steg selleri og porrer i et par minutter. Tilsæt nu hvidløg, soltørrede tomater, 2 spsk. salvie og 1 spsk. rosmarin.
- Hæld de kogte linser i, sammen med ½ liter vand og en grøntsagsbouillonterning. Tilsæt salt og peber og bring gryden i kog. Lad den herefter simre under låg i cirka 30 minutter.
- Hæld til sidst artiskokkerne i og lad retten simre i et par minutter.
- Servér varmt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-