Ingredienser
- 220 g. grønne linser
- 300 g. artiskokker på glas
- 1 grøntsagsbouillon
- 60 g. soltørrede tomater
- Frisk salvie
- Frisk rosmarin
- 2 selleri
- 2 porrer
- Hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær selleri og porrer i tynde skiver. Pres 1 hvidløg og finhak også frisk salvie (til 2 spsk.) og frisk rosmarin (til 1 spsk.).
- Kog de grønne linser i en gryde med vand i cirka 8-10 minutter. Si vandet fra og sæt til side.
- Hæld lidt olivenolie i samme gryde og steg selleri og porrer i et par minutter. Tilsæt nu hvidløg, soltørrede tomater, 2 spsk. salvie og 1 spsk. rosmarin.
- Hæld de kogte linser i, sammen med ½ liter vand og en grøntsagsbouillonterning. Tilsæt salt og peber og bring gryden i kog. Lad den herefter simre under låg i cirka 30 minutter.
- Hæld til sidst artiskokkerne i og lad retten simre i et par minutter.
- Servér varmt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-