Ingredienser
- 800 g. blandede grøntsager (f.eks. gulerod, blomkål, squash, broccoli, løg)
- 150 g. mel
- 2 æg
- 120 ml. øl
- En del olie til friturestegning i gryde
- Salt og peber
Balsamicodip
- 6 spsk. balsamico
- 1 tsk. sennep (ikke for stærk)
- 1 tsk. honning
Sådan gør du
- Skyld grøntsagerne og skær dem herefter i mindre stykker, der er nogenlunde lige store.
- Bland 150 g. mel med lidt salt og peber, 2 æg og øllet. Rør godt rundt.
- Varm olien til friturestegning. Det skal være meget varmt (lige under 200 grader).
- Dyb grønsagerne i ølblandingen.
- Dyb nu grøntsagsstykkerne i frituregryden til de er gyldne. Det kan gøres i flere omgange.
- Læg herefter grøntsagerne til tørre på køkkenrulle.
- Nu skal balsamicodip laves ved at blande ingredienserne sammen
- Servér varmt med dip i en lille skål.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-