Ingredienser
- 4 stykker godt kalvekød
- 4 stykker prosciutto
- 1 citron
- Smør til stegning
- Salvieblad
- 3 spsk. hvidvin
- Salt og peber
- Tandstikker
Sådan gør du
- Skær salvieblade ud, så der er til 1 spsk.
- Placer kalvekødet mellem to stykker film på et spækbræt og slå dem flade med en kagerulle. De skal være meget tynde. Pres herefter lidt citronsaft ud over dem og lad dem stå i 30 minutter. Pres lidt mere citronsaft ud over halvvejs.
- Tør kalvekødet med køkkenrulle og drys med salt og peber. Fordel også salviebladene (gem en smule) på de fire stykker. Til sidst placeres prosciutto øverst og sættes fast med en tandstik.
- Find en pande og smelt 50 g. smør til stegning. Hæld også resten af salviebladene i smørret. Steg nu kalvestykkerne i cirka 2-4 minutter på hver side. Hæld herefter hvidvinen i og giv dem yderligere 2 minutter.
- Servér uden tandstikken og ved at hælde lidt af væsken fra panden over.
Tip: Kan serveres med en lækker italiensk salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-