Ingredienser
- 650 g. hakket kyllingekød
- 75 g. bacon i tern
- 200 g. kastanjesvampe (andre kan bruges)
- 75 g. tørrede karl johan svampe
- 125 ml. hvidvin
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 løg
- Olivenolie
- Frisk basilikum
- Lasagneplader (9-12 stk.)
- Parmesan
- Salt og peber
Bechamelsovs
- ½ liter mælk
- 50 g. smør
- 40 g. mel
- 1 laurbærblad
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær svampene i skiver.
- Hak 1 løg og svits dem herefter i en gryde i olivenolie. Tilføj nu bacon og det hakkede kyllingekød. Lad det stege i 8-9 minutter.
- Hæld herefter svampene i og steg i et par minutter yderligere.
- Til sidst hældes hvidvinen og de hakkede tomater i. Lad det simre under låg i 20 minutter og hæld derefter friskhakket basilikumsblade i.
- Nu skal bechamelsovsen laves. Rør melen i det smeltede smør, og tilsæt derefter mælk. Opvarm under omrøring indtil den er tyk og sæt til side.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- I et ovnfast fad lægges kødsaucen og lasagnepladerne skiftevis. Lav tre lag med lasagnepladerne og afslut med kød øverst. Hæld til sidst bechamel ovenpå, derefter kød igen og til sidst bechamel. Drys med revet parmesan.
- Sæt det ildfaste fad i ovnen og beregn cirka 35-45 minutter.
- Servér med frisk basilikum.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-