Ingredienser
- 500 g. melede kartofler
- 200 g. mel
- 60 g. parmesan
- 1 æg
- Salt og peber
Pesto:
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk. capers
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. olivenolie
- 75 g. valnødder
- 50 g. parmesan
Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl på i en gryde i 30-40 minutter afhængigt af størrelsen. Tag dem herefter op af vandet og lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender.
- Når kartoflerne er kølet af, kan du pille skrællen af. Pres dem herefter igennem en si og tilsæt 1 æg, 60 g. revet parmesan og melet lidt efter lidt. Krydr med salt og peber.
- Kartoffeldejen skal nu rulles ud og skæres i små stykker. Pres de små stykker med en gaffel, så de får riller.
- Bring en gryde med vand i kog og læg nu forsigtigt de små stykker ”kartoffelgnocchi” ned i og lad dem koge i 1-2 minutter. Det kan gøres over flere omgange.
- Server varm med pestoen ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-