Ingredienser
- 500 g. melede kartofler
- 200 g. mel
- 60 g. parmesan
- 1 æg
- Salt og peber
Pesto:
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk. capers
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. olivenolie
- 75 g. valnødder
- 50 g. parmesan
Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl på i en gryde i 30-40 minutter afhængigt af størrelsen. Tag dem herefter op af vandet og lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender.
- Når kartoflerne er kølet af, kan du pille skrællen af. Pres dem herefter igennem en si og tilsæt 1 æg, 60 g. revet parmesan og melet lidt efter lidt. Krydr med salt og peber.
- Kartoffeldejen skal nu rulles ud og skæres i små stykker. Pres de små stykker med en gaffel, så de får riller.
- Bring en gryde med vand i kog og læg nu forsigtigt de små stykker ”kartoffelgnocchi” ned i og lad dem koge i 1-2 minutter. Det kan gøres over flere omgange.
- Server varm med pestoen ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-