Ingredienser
- 500 g. macaroni
- 2 dåser kikærter
- 1 løg
- Hvidløg
- Passata
- Olivenolie
- Frisk oregano (alternativt 1 1/2 spsk tørret)
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du
- Finthak 1 løg og pres 1 hvidløg. Hak også frisk oregano så der er til 2 spsk.
- Sæt saltet vand til at koge og hæld macaroni i. Kog det efter anvisningen på pakken.
- Tag endnu en gryde og svits løgene til de er gyldne.
- Tilføj chickpeas og 6 spsk. passata i gryden med løgene og varm op.
- Hæld vandet fra pastaen, når den er al dente og bland herefter pastaen i gryden med chickpeas. Tilføj også hakket oregano samt salt og peber.
- Server med lidt friske basilikumblade ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-