Ingredienser
- 500 g. macaroni
- 2 dåser kikærter
- 1 løg
- Hvidløg
- Passata
- Olivenolie
- Frisk oregano (alternativt 1 1/2 spsk tørret)
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du
- Finthak 1 løg og pres 1 hvidløg. Hak også frisk oregano så der er til 2 spsk.
- Sæt saltet vand til at koge og hæld macaroni i. Kog det efter anvisningen på pakken.
- Tag endnu en gryde og svits løgene til de er gyldne.
- Tilføj chickpeas og 6 spsk. passata i gryden med løgene og varm op.
- Hæld vandet fra pastaen, når den er al dente og bland herefter pastaen i gryden med chickpeas. Tilføj også hakket oregano samt salt og peber.
- Server med lidt friske basilikumblade ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-