Ingredienser
- 4 skiver ciabatta (eller andet brød)
- 220 g. blandede, vilde svampe (f.eks. kantareller, karl johan)
- 1 lille løg
- 50 ml. hvidvin
- Frisk persille
- Smør
- Olivenolie
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Finhak 1 lille løg og pres 2 hvidløgsfed
- Forvarm ovnen på mellemvarme. Når den er varm læg da brødskiverne ind indtil de er sprøde. Vend dem undervejs.
- Gnub herefter brødene med et halveret hvidløg og fordel 2 spsk. olivenolie over dem.
- Skyld svampene grundigt og fjern evt. jord. Snit i store skiver/stykker.
- Find en dyb pande og tilsæt en smule smør. Steg svampene på mellemvarme i 3-4 minutter, eller indtil de er bløde. Tag dem fra panden.
- I samme pande opvarm en smule smør igen og svits nu løgene og hvidløg i 4-5 minutter. Tilsæt herefter 50 ml. hvidvin og lad det simre i 2-3 minutter indtil det er rimelig absorberet i løgene.
- Hæld svampene tilbage i panden og varm det igennem indtil løgene hænger ved svampene. Krydr med salt og peber.
- Servér svampeblandingen over på brødene og drys med list frisk persille.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-