Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBruschetta med vilde svampe - opskrift - Madkogebogen
Bruschetta med vilde svampe opskrift
Bruschetta med vilde svampe opskrift
Bruschetta med vilde svampe opskrift
Bruschetta med vilde svampe opskrift

Bruschetta med vilde svampe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 skiver ciabatta (eller andet brød)
- 220 g. blandede, vilde svampe (f.eks. kantareller, karl johan)
- 1 lille løg
- 50 ml. hvidvin
- Frisk persille
- Smør
- Olivenolie
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber

Sådan gør du
- Finhak 1 lille løg og pres 2 hvidløgsfed
- Forvarm ovnen på mellemvarme. Når den er varm læg da brødskiverne ind indtil de er sprøde. Vend dem undervejs.
- Gnub herefter brødene med et halveret hvidløg og fordel 2 spsk. olivenolie over dem.
- Skyld svampene grundigt og fjern evt. jord. Snit i store skiver/stykker.
- Find en dyb pande og tilsæt en smule smør. Steg svampene på mellemvarme i 3-4 minutter, eller indtil de er bløde. Tag dem fra panden.
- I samme pande opvarm en smule smør igen og svits nu løgene og hvidløg i 4-5 minutter. Tilsæt herefter 50 ml. hvidvin og lad det simre i 2-3 minutter indtil det er rimelig absorberet i løgene.
- Hæld svampene tilbage i panden og varm det igennem indtil løgene hænger ved svampene. Krydr med salt og peber.
- Servér svampeblandingen over på brødene og drys med list frisk persille.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier