Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvamperisotto gourmet-stil - opskrift - Madkogebogen
Svamperisotto gourmet-stil
Svamperisotto gourmet-stil
Svamperisotto gourmet-stil
Svamperisotto gourmet-stil

Svamperisotto gourmet-stil - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 150 g. portobellosvampe
- 150 g. champignon
- 1 skallotteløg
- 120 g. risottoris
- 40 ml. tør hvidvin
- Purløg
- 20 g. smør
- Frisk parmesanost
- Kyllingbouillon
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 skalotteløg og hak en smule purløg, så der er nok til 1 tsk.
- Opvarm og rør 1 terning kyllingbouillon ud i ca. 500 ml vand i en gryde.
- Find en ny gryde og hæld lidt olivenolie i. Opvarm olien ved mellem varme og hæld nu alle svampene i. De skal blive bløde, hvilket typisk tager 2-4 minutter. Sæt gryden til side.
- Find en dyb pande, tilføj en smule olivenolie, og svits skalotteløgene. Tilføj 120 g. ris og rør rundt til de er let gyldne. Tilsæt nu 40 ml. hvidvin og rør rundt indtil den er absorberet i risene.
- Tilsæt kyllingbouillon fra gryden lidt efter lidt under omrøring. Risene er færdige efter cirka 10-15 minutter. De skal være al dente (ikke for bløde).
- Fjern panden fra varmen og bland med svampene (og svampesaften), 20 g smør, 1 tsk. purløg og 1 spsk. revet parmesan. Rør rundt og tilsæt lidt salt og peber.
- Servér, evt. med lidt purløg øverst.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier