Ingredienser
- 200 g. instant polenta
- 20 g. smør
- 1 tsk. fennikelfrø
- Frisk persille
- 1 liter vand
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak frisk persille, så der er nok til 2 spsk.
- Hæld 1 liter vand i en gryde med salt og bring vandet i kog. Hæld polenta i lidt efter lidt under omrøring og varm ved mellemvarme i cirka 5 minutter.
- Sluk for kogeblusset og hæld nu 1 tsk. fennikelfrø, hakket persille og lidt peber i gryden og rør rundt.
- Find et ildfast fad og smør med olie. Hæld nu polentablandingen i og spred det ud, så det får en plan overflade. Lad det køle lidt af.
- Vend nu det ildfaste fad på hovedet så polentablandingen kommer ud og skær i skiver.
- Forvarm ovnen på grill og høj varme.
- Læg skiverne på en bradepande og sæt dem i ovnen. De er færdige når de er blevet lidt brunlige og ser sprøde ud.
- Servér varm som tilbehør.
Tip: Er rigtig godt til f.eks. fisk eller kød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-