Ingredienser
- 500 g. pappardelle pasta
- 400 g. cherry-tomater
- 100 g. rucola
- 320 g. mozzarella
- Hvidløg
- Parmesan til servering
- Olivenolie
- Salt og peber
Tip: I stedet for rucola kan der anvendes 10 finthakkede mynteblade.
Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær cherrytomaterne i halve. Skær også mozzarella i terninger.
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog og tilføj pasta. Kog efter anvisning på pakken.
- Find en pande og steg hvidløget i olivenolie. Tilføj de halve tomater med salt og peber. Steg i 2-3 minutter.
- Hæld vandet fra pastaen og bland i panden med tomaterne. Tilføj også rucolobladene og mozzarellaen. Rør godt rundt til salaten ruller sammen.
- Server med revet parmesan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-