Ingredienser
- 200 g. oksefilet (vigtigt at det er et godt stykke kød)
- 50 g. parmesan
- 1 citron
- Frisk persille
- Olivenolie
- Hvidt brød til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Put oksefileten i fryseren i 30 minutter så den bliver medgørlig.
- Med en meget skarp kniv (slib den evt. på forhånd) skærer du så tynde skiver som du kan og fordeler dem på 4 tallerkener.
- Skær citronen over og pres den ene halvdel så der er cirka 2 spsk. Bland i en skål med 4 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
- Fordel dressingen over de tynde okseskiver og dæk tallerkenerne til med folie. Lad dem trække i 10-15 minutter.
- Skær parmesan i tynde skiver på siden af et rivejern og fordel parmesanskiverne på tallerkenerne. Drys med frisk persille.
- Servér med et par skiver citron og hvidt brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-