Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavet carpaccio - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift

Hjemmelavet carpaccio - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 200 g. oksefilet (vigtigt at det er et godt stykke kød)
- 50 g. parmesan
- 1 citron
- Frisk persille
- Olivenolie
- Hvidt brød til servering
- Salt og peber

Sådan gør du
- Put oksefileten i fryseren i 30 minutter så den bliver medgørlig.
- Med en meget skarp kniv (slib den evt. på forhånd) skærer du så tynde skiver som du kan og fordeler dem på 4 tallerkener.
- Skær citronen over og pres den ene halvdel så der er cirka 2 spsk. Bland i en skål med 4 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
- Fordel dressingen over de tynde okseskiver og dæk tallerkenerne til med folie. Lad dem trække i 10-15 minutter.
- Skær parmesan i tynde skiver på siden af et rivejern og fordel parmesanskiverne på tallerkenerne. Drys med frisk persille.
- Servér med et par skiver citron og hvidt brød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier