Ingredienser
- 200 g. oksefilet (vigtigt at det er et godt stykke kød)
- 50 g. parmesan
- 1 citron
- Frisk persille
- Olivenolie
- Hvidt brød til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Put oksefileten i fryseren i 30 minutter så den bliver medgørlig.
- Med en meget skarp kniv (slib den evt. på forhånd) skærer du så tynde skiver som du kan og fordeler dem på 4 tallerkener.
- Skær citronen over og pres den ene halvdel så der er cirka 2 spsk. Bland i en skål med 4 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
- Fordel dressingen over de tynde okseskiver og dæk tallerkenerne til med folie. Lad dem trække i 10-15 minutter.
- Skær parmesan i tynde skiver på siden af et rivejern og fordel parmesanskiverne på tallerkenerne. Drys med frisk persille.
- Servér med et par skiver citron og hvidt brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-