Ingredienser
- 2 håndfulde rucolasalat
- 1 fennikel
- 100 g. parmesan
- 50 g. pinjekerne
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyld salaten og fordel den på fire tallerkener.
- Halvér en fennikel og skær den i tynde skiver. Fordel over salatbladene.
- Bland 5 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, samt lidt salt og peber sammen i en skål. Fordel en smule over salatbladene på hver tallerken.
- Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver brunlige.
- Riv parmesanost på siden af det rivejern, så det bliver tynde skiver.
- Fordel parmesan og pinjekerne på hver tallerken.
- Servér som lækker, let forret.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-