Ingredienser
- 2 håndfulde rucolasalat
- 1 fennikel
- 100 g. parmesan
- 50 g. pinjekerne
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyld salaten og fordel den på fire tallerkener.
- Halvér en fennikel og skær den i tynde skiver. Fordel over salatbladene.
- Bland 5 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, samt lidt salt og peber sammen i en skål. Fordel en smule over salatbladene på hver tallerken.
- Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver brunlige.
- Riv parmesanost på siden af det rivejern, så det bliver tynde skiver.
- Fordel parmesan og pinjekerne på hver tallerken.
- Servér som lækker, let forret.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-