Ingredienser
- 4 små squash
- 1 rødløg
- 5 æg
- Frisk persille
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær 1 rødløg i ringe og del dem på midten. Skær de små squash i firkanter og pres 1 fed hvidløg. Hak også frisk persille, så der er nok til 4 spsk.
- Opvarm en dyb pande med lidt olivenolie. Svits løgene, squash og hvidløg indtil squash føles lidt bløde.
- Slå 5 æg ud i en skål med lidt salt og peber.
- Rør i panden med squash og tilsæt hakket persille. Lad det koge i panden i cirka 10 minutter, eller indtil det er stort set færdigt.
- Forvarm ovnen med grillfunktion på høj varme. Sæt panden ind i ovnen indtil overfladen er gylden og bobler.
- Servér varm eller kold.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-