Ingredienser
- 4 små squash
- 1 rødløg
- 5 æg
- Frisk persille
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær 1 rødløg i ringe og del dem på midten. Skær de små squash i firkanter og pres 1 fed hvidløg. Hak også frisk persille, så der er nok til 4 spsk.
- Opvarm en dyb pande med lidt olivenolie. Svits løgene, squash og hvidløg indtil squash føles lidt bløde.
- Slå 5 æg ud i en skål med lidt salt og peber.
- Rør i panden med squash og tilsæt hakket persille. Lad det koge i panden i cirka 10 minutter, eller indtil det er stort set færdigt.
- Forvarm ovnen med grillfunktion på høj varme. Sæt panden ind i ovnen indtil overfladen er gylden og bobler.
- Servér varm eller kold.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-