Ingredienser
- 2 færdige pizzadeje
- 1 dåse hakkede tomater
- 180 g. mozzarella
- 60 g. sorte oliven
- 1 rødløg
- Hvidløg
- Olivenolie
- Oreganokrydderi
Sådan gør du
- Skær rødløget i små skiver og pres 1 fed hvidløg. Skær de sorte oliven over (fjern evt. sten hvis der er sten i). Hæld også vandet fra mozzarella og skær i terninger.
- Svits løgene i en gryde i olivenolie til de er gyldne. Tilføj de hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter, hvorefter oliven tilsættes.
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Del pizza dejen i fire bolde og rul dem ud med cirka 20-25 cm i diameter.
- Fordel tomatblandingen på halvdelen af de fire pizzabunde sammen med mozzarellaterningerne og lidt oregano.
- Børst kanten af pizzabunden med lidt vand med en pensel og luk dejen sammen henover midten. Pensl med lidt olivenolie (de skal stadig være rimelig tørre).
- Bag i den forvarmede ovn i cirka 15-20 minutter eller til de er gyldne.
- Server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-