Ingredienser
- 400 g. melede kartofler
- 75 g. bacon i tern
- 1 hønsebouillonterning
- 550 ml. mælk
- 2 løg
- 100 g. konkyliepasta
- 150 ml. fløde
- Frisk persille
- Parmesan
- Olivenolie
- Salt og peber
Til pesto
- 50 g. frisk persille
- 2 fed hvidløg
- 50 g. pinjekerne
- 2 spsk. frisk basilikum
- 50 g. parmesan
- 150 ml. olivenolie
Sådan gør du
- Først skal pestoen laves. Hæld alle ingredienserne i en blender. Færdig.
- Skræl nu kartoflerne og hak i små terninger. Finhak også 2 løg og frisk persille så der er nok til 2 spsk.
- Kog 1/2 liter vand op sammen med en hønsebouillonterning.
- Steg bacon i en ny gryde indtil de er sprødere. Hæld nu 4 spsk. olivenolie, løg og kartoflerne i gryden og kog i 10 minutter under omrøring.
- Tilsæt 550 ml. mælk plus den halve liter bouillonvand, og kog op. Skru herefter ned så det simrer i 10 minutter.
- Tilføj pastaen og lad det simre i endnu 10 minutter.
- Rør fløden i og lad det simre i et par minutter igen. Tilføj også den hakkede, friske persille og to spsk. pesto samt salt og peber.
- Servér i dybe tallerkener med revet parmesan ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-