Ingredienser
- 10-12 cannelloni-ruller
- 250 g. frossen spinat
- 125 g. ricotta
- 1 æg
- 3 spsk. revet parmesan
- Stødt muskatnød
- Smør
Topping:
- 400 ml. mælk
- 30 g. smør
- 2 spsk. mel
- 150 g. mascarpone
- 3 spsk. revet parmesan
Sådan gør du
- Optø spinaten og hæld vandet fra. Læg evt. på et viskestykke.
- Find en dyb pande og kog cannelloni-rullerne i 6-8 minutter. De må ikke blive overkogte. Læg dem herefter til tørre på et viskestykke.
- Forvarm ovnen til 200 grader og smør et ildfast med smør.
- Nu skal fyldet til cannelloni laves. Blend 125 g. ricotta, 1 æg, spinat, 3 spsk. parmesan, ¼ tsk. muskatnød samt salt og peber. Hæld indholdet i en frysepose og klip et lille hul i hjørnet.
- Hæld nu spinatblandingen i cannelloni-rullerne og læg dem i det ildfaste fad.
- Nu skal topping laves. Opvarm 30 g. smør og 2 spsk. mel i en gryde til det klumper, tilføj dernæst mælk. Lad det koge op og derefter simre indtil det bliver tykkere. Tag gryden af varmen og hæld herefter 3 spsk. revet parmesan og mascarpone i.
- Hæld sovsen over cannelloni-rullerne i fadet. Sæt i ovnen i cirka 20 minutter indtil overfladen er let gylden.
- Servér med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-