Ingredienser
- 10-12 cannelloni-ruller
- 250 g. frossen spinat
- 125 g. ricotta
- 1 æg
- 3 spsk. revet parmesan
- Stødt muskatnød
- Smør
Topping:
- 400 ml. mælk
- 30 g. smør
- 2 spsk. mel
- 150 g. mascarpone
- 3 spsk. revet parmesan
Sådan gør du
- Optø spinaten og hæld vandet fra. Læg evt. på et viskestykke.
- Find en dyb pande og kog cannelloni-rullerne i 6-8 minutter. De må ikke blive overkogte. Læg dem herefter til tørre på et viskestykke.
- Forvarm ovnen til 200 grader og smør et ildfast med smør.
- Nu skal fyldet til cannelloni laves. Blend 125 g. ricotta, 1 æg, spinat, 3 spsk. parmesan, ¼ tsk. muskatnød samt salt og peber. Hæld indholdet i en frysepose og klip et lille hul i hjørnet.
- Hæld nu spinatblandingen i cannelloni-rullerne og læg dem i det ildfaste fad.
- Nu skal topping laves. Opvarm 30 g. smør og 2 spsk. mel i en gryde til det klumper, tilføj dernæst mælk. Lad det koge op og derefter simre indtil det bliver tykkere. Tag gryden af varmen og hæld herefter 3 spsk. revet parmesan og mascarpone i.
- Hæld sovsen over cannelloni-rullerne i fadet. Sæt i ovnen i cirka 20 minutter indtil overfladen er let gylden.
- Servér med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-