Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCannelloni med spinat - opskrift - Madkogebogen
Cannelloni med spinatopskrift
Cannelloni med spinatopskrift
Cannelloni med spinatopskrift
Cannelloni med spinatopskrift

Cannelloni med spinat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 10-12 cannelloni-ruller
- 250 g. frossen spinat
- 125 g. ricotta
- 1 æg
- 3 spsk. revet parmesan
- Stødt muskatnød
- Smør

Topping:
- 400 ml. mælk
- 30 g. smør
- 2 spsk. mel
- 150 g. mascarpone
- 3 spsk. revet parmesan

Sådan gør du
- Optø spinaten og hæld vandet fra. Læg evt. på et viskestykke.
- Find en dyb pande og kog cannelloni-rullerne i 6-8 minutter. De må ikke blive overkogte. Læg dem herefter til tørre på et viskestykke.
- Forvarm ovnen til 200 grader og smør et ildfast med smør.
- Nu skal fyldet til cannelloni laves. Blend 125 g. ricotta, 1 æg, spinat, 3 spsk. parmesan, ¼ tsk. muskatnød samt salt og peber. Hæld indholdet i en frysepose og klip et lille hul i hjørnet.
- Hæld nu spinatblandingen i cannelloni-rullerne og læg dem i det ildfaste fad.
- Nu skal topping laves. Opvarm 30 g. smør og 2 spsk. mel i en gryde til det klumper, tilføj dernæst mælk. Lad det koge op og derefter simre indtil det bliver tykkere. Tag gryden af varmen og hæld herefter 3 spsk. revet parmesan og mascarpone i.
- Hæld sovsen over cannelloni-rullerne i fadet. Sæt i ovnen i cirka 20 minutter indtil overfladen er let gylden.
- Servér med det samme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier