Ingredienser
- 1 l. mælk
- 250 g. mozzarella
- 500 g. friske spinatblade
- 150 g. revet parmesan
- 400 g. cherrytomater
- 3 spsk. pesto
- Stødt muskatnød
- 80 g. mel
- Frisk basilikum
- 220 g. lasagneplader
- 80 g. smør
Sådan gør du
- Riv parmesanosten og skær mozzarella i små terninger.
- I en gryde opvarmes smør og mel til det bliver klumper. Hæld derefter mælken i ved middel varme indtil det simrer. Tag herefter gryden af varmen og krydr med salt og peber og ½ tsk. muskatnød. Lad det køle ned under omrøring.
- Damp spinaten i en gryde med en smule vand og læg herefter i en si. Dræn det resterende vand ved at presse lidt på spinaten.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Find et ildfast fad og hæld en skefuld af mælkesovsen i bunden, herefter et lag af lasagneplader. Hæld nu tredjedelen af mælkesovsen ud og fordel 1 spsk. pesto heri. Dernæst halvdelen af spinaten og en tredjedel af tomaterne sammen med nogle friske basilikumblade og tredjedelen af ostene. Gentag og krydr med lidt salt og peber.
- Til sidst lægges et lag lasagneplader, resten af mælkesovsen, 1 spsk. pesto, resten af ostene og resten af tomaterne.
- Sæt i ovnen i cirka 35 minutter, eller indtil den er gylden på toppen.
- Server med friske basilikumsblade ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-