Ingredienser
- 1 l. mælk
- 250 g. mozzarella
- 500 g. friske spinatblade
- 150 g. revet parmesan
- 400 g. cherrytomater
- 3 spsk. pesto
- Stødt muskatnød
- 80 g. mel
- Frisk basilikum
- 220 g. lasagneplader
- 80 g. smør
Sådan gør du
- Riv parmesanosten og skær mozzarella i små terninger.
- I en gryde opvarmes smør og mel til det bliver klumper. Hæld derefter mælken i ved middel varme indtil det simrer. Tag herefter gryden af varmen og krydr med salt og peber og ½ tsk. muskatnød. Lad det køle ned under omrøring.
- Damp spinaten i en gryde med en smule vand og læg herefter i en si. Dræn det resterende vand ved at presse lidt på spinaten.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Find et ildfast fad og hæld en skefuld af mælkesovsen i bunden, herefter et lag af lasagneplader. Hæld nu tredjedelen af mælkesovsen ud og fordel 1 spsk. pesto heri. Dernæst halvdelen af spinaten og en tredjedel af tomaterne sammen med nogle friske basilikumblade og tredjedelen af ostene. Gentag og krydr med lidt salt og peber.
- Til sidst lægges et lag lasagneplader, resten af mælkesovsen, 1 spsk. pesto, resten af ostene og resten af tomaterne.
- Sæt i ovnen i cirka 35 minutter, eller indtil den er gylden på toppen.
- Server med friske basilikumsblade ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-