Ingredienser
- 2 modne avokado
- 1 lime (presset)
- 1 tomat
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille løg (hakket)
- 1 ds. kikærter (drænet)
- 1 tsk. chilipulver
- Rucola
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 8 tacoskaller
- Salt og peber
- Cremefraiche til servering.
Sådan gør du
- Skær avokadoerne i tern, og hæld den friskpressede limesaft over.
- Skær tomaten i tern, og læg i skålen med avokadoerne. Tilføj salt og peber.
- Varm tacoskallerne i ovnen.
- Opvarm olivenolien i en gryde, og brun løgene i olien.
- Mos kikærterne med en gaffel og hæld i gryden.
- Tilføj chilipulver og rør godt. Skal steges i 2 min.
- Læg en smule rucola i bunden af hver taco.
- Bland de hakkede koriander i skålen med avokado og tomat.
- Tilføj tomat/avokado blanding på hver taco.
- Tilføj kikærtesalsaen og afslut med en klat cremefraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-