Ingredienser
- 2 modne avokado
- 1 lime (presset)
- 1 tomat
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille løg (hakket)
- 1 ds. kikærter (drænet)
- 1 tsk. chilipulver
- Rucola
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 8 tacoskaller
- Salt og peber
- Cremefraiche til servering.
Sådan gør du
- Skær avokadoerne i tern, og hæld den friskpressede limesaft over.
- Skær tomaten i tern, og læg i skålen med avokadoerne. Tilføj salt og peber.
- Varm tacoskallerne i ovnen.
- Opvarm olivenolien i en gryde, og brun løgene i olien.
- Mos kikærterne med en gaffel og hæld i gryden.
- Tilføj chilipulver og rør godt. Skal steges i 2 min.
- Læg en smule rucola i bunden af hver taco.
- Bland de hakkede koriander i skålen med avokado og tomat.
- Tilføj tomat/avokado blanding på hver taco.
- Tilføj kikærtesalsaen og afslut med en klat cremefraiche.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-