Ingredienser
- 1 hokaido græskar
- 400 g hakket oksekød
- 1 ds. hakket tomat
- 1 finthakket rød chili
- 4 tortillas
- 100 g. revet ost
- olie til stegning
- salt og peber
- Evt. salat og cremefraiche til servering.
Sådan gør du
- Fjern kerner og skal fra græskaret, og skær græskarkødet i tern.
- Steg græskarterningerne møre i olie ved middel varme.
- Tag de møre græskarterninger af varmen, og brun det hakkede kød i en gryde.
- Tilsæt de hakkede tomater, finthakket chili og græskarterningerne.
- Lad det koge op, og smag til med salt og peber.
- Fordel kødblandingen på de fire tortillas, rul dem sammen, og placer dem i et ildfast fad.
- Drys med ost.
- Bages ved 210 c. i ca. 10 min. til osten er gylden.
- Serveres med det samme, evt. med cremefraiche og salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-