Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 lille løg (hakket)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 1 tsk. oregano
- 3 dl. pizzasauce
- 2 ruller pizzadej
- 125 g. frisk mozzarella
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt derefter det hakkede kød, oregano og salt og peber.
- Tilsæt pizzasaucen og kog op.
- Rul de 2 ruller pizzadej ud, og del hver af dem i 2 (så du har fire stykker i alt).
- Fordel kødsovsen på den ene halvdel af alle fire stykker pizzadej.
- Skær mozzarellaosten i firkanter, og drys over kødsovsen.
- Pak den anden del af pizzadejen over kødsovsen, og luk den godt sammen.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag ved 210 c. nederst i ovnen i ca. 15 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-