Ingredienser
Bund
- 12 digestive kiks
- 50 g. mandler
- 50 g. hasselnødder
- 90 g. smør
Fyld
- 300 g. philadelphia
- 100 g. blåbærmarmelade
- 1 lime (både saft og skal skal bruges)
- 50 g. sukker
- 2 dl. piskefløde
Sådan gør du
- Blend mandler og hasselnødder.
- Blend digestivekiks og bland herefter sammen med nøddeblandingen.
- Smelt smørret i en gryde, og bland det smeltede smør godt sammen med nødde-kikse blandingen.
- Hæld blandingen over i en smurt springform (22 cm.) i et jævnt lag.
- Sæt springformen i køleskabet, mens du laver fyldet.
- Bland philadelphia, blåbærmarmelade, sukker, saft fra halvdelen af limen og skal fra hele limen.
- Pisk fløden til flødeskum i en anden skål, og vend flødeskummet i philadelphia-blandingen. Smag evt. til med mere sukker, lime eller marmelade.
- Hæld fyldet over bunden og glat overfladen ud. Sæt kagen på køl til den skal spises.
- Serveres gerne med friske blåbær og lidt limeskal drysset over.
Tip: Skær kagen ud med en kniv der er dyppet i varmt vand.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-