Ingredienser
- 250 g. rødbeder (groftrevet)
- 250 g. knoldselleri (groftrevet)
- 250 g. revne gulerødder (groftrevet)
- Pinjekerner
- Friskhakket persille
Dressing
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 2 spsk. eddike
- 2 tsk. honning
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Riv rødbeder, gulerødder og knoldselleri på den grove side af rivjernet.
- Bland de revne grønsager sammen i en skål.
- Opvarm alle ingredienserne til dressingen i en gryde. Saltet skal være helt opløst, inden du hælder dressingen over salaten.
- Lad salaten trække i køleskabet min. 1 time.
- Inden servering pyntes med persille og pinjekerner.
Tip: Salaten er langtidsholdbar, og derfor også god i madpakken dagen efter.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-