Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCremet og nem efterårssuppe - opskrift - Madkogebogen
Cremet og nem efterårssuppe
Cremet og nem efterårssuppe
Cremet og nem efterårssuppe
Cremet og nem efterårssuppe

Cremet og nem efterårssuppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. skrællede gulerødder
- ½ løg
- 1 tsk. stødt ingefær
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt chili
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. kanel (plus lidt ekstra til servering)
- olie
- 75 ml. vand
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- salt og peber

Sådan gør du
- Skør gulerødderne i mindre stykker, og hak løget.
- Steg løg og gulerodsstykker i en gryde med olie sammen med alle krydderierne (ca. 2 min.).
- Tilsæt vand og bouillonterningerne og suppen koge under låg til gulerodsstykkerne er møre (ca. 15 min.)
- Hæld suppen over i en blender, og blend til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
- Server med drysset kanel på.

Tip: Suppen er meget cremet som den er, men for yderligere cremet konsistens kan tilsættes 100 g. Philadelphia.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier