Ingredienser
- 500 g. skrællede gulerødder
- ½ løg
- 1 tsk. stødt ingefær
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt chili
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. kanel (plus lidt ekstra til servering)
- olie
- 75 ml. vand
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- salt og peber
Sådan gør du
- Skør gulerødderne i mindre stykker, og hak løget.
- Steg løg og gulerodsstykker i en gryde med olie sammen med alle krydderierne (ca. 2 min.).
- Tilsæt vand og bouillonterningerne og suppen koge under låg til gulerodsstykkerne er møre (ca. 15 min.)
- Hæld suppen over i en blender, og blend til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
- Server med drysset kanel på.
Tip: Suppen er meget cremet som den er, men for yderligere cremet konsistens kan tilsættes 100 g. Philadelphia.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-