Ingredienser
- 500 g. skrællede gulerødder
- ½ løg
- 1 tsk. stødt ingefær
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt chili
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. kanel (plus lidt ekstra til servering)
- olie
- 75 ml. vand
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- salt og peber
Sådan gør du
- Skør gulerødderne i mindre stykker, og hak løget.
- Steg løg og gulerodsstykker i en gryde med olie sammen med alle krydderierne (ca. 2 min.).
- Tilsæt vand og bouillonterningerne og suppen koge under låg til gulerodsstykkerne er møre (ca. 15 min.)
- Hæld suppen over i en blender, og blend til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
- Server med drysset kanel på.
Tip: Suppen er meget cremet som den er, men for yderligere cremet konsistens kan tilsættes 100 g. Philadelphia.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-