Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræskarbrød - opskrift - Madkogebogen
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift

Græskarbrød - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 dåse græskarpure (eller 500 g. blendet hokkaido-græskar)
- 4 æg
- 850 g. mel
- 75 g. sukker
- 1 cm frisk ingefær
- Kanel
- Stødt muskatnød
- Stødt nellike
- 2,3 dl. Olivenolie
- Vand
- 2 tsk. bagepulver

Sådan gør du
- Hvis du ikke kan finde græskarpure, så kan du selv lave det med hokkaido-græskar. Start med at forvarm ovnen til 180 grader og skær græskaret i terninger. De skal have cirka 1-1½ time i ovnen, men passer sig selv. Herefter kan du blende terningerne til græskarpure.
- I en stor skål bland følgende: græskarpure, 4 æg, 2,3 dl. olivenolie, 1,5 dl. vand og 75 g. sukker.
- I en anden skål blander du: mel, 2 tsk. bagepulver, 2 tsk. salt, 2 tsk. kanel, 1 tsk. muskatnød, ½ tsk. nellike og 1 cm finthakket ingefær.
- Bland de to skåles indhold til en dej.
- Forvarm ovnen til 180 grader og klargør 2-3 brødforme (afhængigt af størrelsen). Hæld dejen i.
- Bag i ovnen i 50-60 minutter.

Tip: Kan også laves i muffinforme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier