Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræskarbrød - opskrift - Madkogebogen
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift
Græskarbrød opskrift

Græskarbrød - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 dåse græskarpure (eller 500 g. blendet hokkaido-græskar)
- 4 æg
- 850 g. mel
- 75 g. sukker
- 1 cm frisk ingefær
- Kanel
- Stødt muskatnød
- Stødt nellike
- 2,3 dl. Olivenolie
- Vand
- 2 tsk. bagepulver

Sådan gør du
- Hvis du ikke kan finde græskarpure, så kan du selv lave det med hokkaido-græskar. Start med at forvarm ovnen til 180 grader og skær græskaret i terninger. De skal have cirka 1-1½ time i ovnen, men passer sig selv. Herefter kan du blende terningerne til græskarpure.
- I en stor skål bland følgende: græskarpure, 4 æg, 2,3 dl. olivenolie, 1,5 dl. vand og 75 g. sukker.
- I en anden skål blander du: mel, 2 tsk. bagepulver, 2 tsk. salt, 2 tsk. kanel, 1 tsk. muskatnød, ½ tsk. nellike og 1 cm finthakket ingefær.
- Bland de to skåles indhold til en dej.
- Forvarm ovnen til 180 grader og klargør 2-3 brødforme (afhængigt af størrelsen). Hæld dejen i.
- Bag i ovnen i 50-60 minutter.

Tip: Kan også laves i muffinforme.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier