Ingredienser
- 1 dåse græskarpure (eller 500 g. blendet hokkaido-græskar)
- 4 æg
- 850 g. mel
- 75 g. sukker
- 1 cm frisk ingefær
- Kanel
- Stødt muskatnød
- Stødt nellike
- 2,3 dl. Olivenolie
- Vand
- 2 tsk. bagepulver
Sådan gør du
- Hvis du ikke kan finde græskarpure, så kan du selv lave det med hokkaido-græskar. Start med at forvarm ovnen til 180 grader og skær græskaret i terninger. De skal have cirka 1-1½ time i ovnen, men passer sig selv. Herefter kan du blende terningerne til græskarpure.
- I en stor skål bland følgende: græskarpure, 4 æg, 2,3 dl. olivenolie, 1,5 dl. vand og 75 g. sukker.
- I en anden skål blander du: mel, 2 tsk. bagepulver, 2 tsk. salt, 2 tsk. kanel, 1 tsk. muskatnød, ½ tsk. nellike og 1 cm finthakket ingefær.
- Bland de to skåles indhold til en dej.
- Forvarm ovnen til 180 grader og klargør 2-3 brødforme (afhængigt af størrelsen). Hæld dejen i.
- Bag i ovnen i 50-60 minutter.
Tip: Kan også laves i muffinforme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-