Ingredienser
- 450 g. hakket oksekød
- 100 g. hvide ris
- 225 g. vand
- 4-6 peberfrugter (afhængigt af størrelse)
- 1 stort glas tomatsauce (f.eks. krydret)
- 15 ml. worchester sauce (eller engelsk sauce)
- grøntsagsbouillonterning
- 2 fed hvidløg
- ½ lille løg
- Oregano
- Revet ost
Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg og ½ løg.
- Find en gryde og hæld 220 g. vand i sammen med ris. Sæt det i kog i 20 minutter.
- I en anden gryde svitses løgene og derefter brunes også det hakkede oksekød i en gryde eller pande med 1 tsk. oregano, 1 bouillonterning og lidt salt og peber.
- Skær peberfrugterne i halve, og fjern kernerne og stilkene. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland nu det hakkede oksekød, de kogte ris, 1 halvt glas tomatsauce og 15 ml. worchester sauce. Fordel blandingen i peberfrugterne.
- Bag i ovnen i 1 time Hvert kvarter hælder du lidt ekstra tomatsauce ned i peberfrugterne.
- Server med lidt revet ost oven på.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-