Ingredienser
- 450 g. hakket oksekød
- 100 g. hvide ris
- 225 g. vand
- 4-6 peberfrugter (afhængigt af størrelse)
- 1 stort glas tomatsauce (f.eks. krydret)
- 15 ml. worchester sauce (eller engelsk sauce)
- grøntsagsbouillonterning
- 2 fed hvidløg
- ½ lille løg
- Oregano
- Revet ost
Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg og ½ løg.
- Find en gryde og hæld 220 g. vand i sammen med ris. Sæt det i kog i 20 minutter.
- I en anden gryde svitses løgene og derefter brunes også det hakkede oksekød i en gryde eller pande med 1 tsk. oregano, 1 bouillonterning og lidt salt og peber.
- Skær peberfrugterne i halve, og fjern kernerne og stilkene. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland nu det hakkede oksekød, de kogte ris, 1 halvt glas tomatsauce og 15 ml. worchester sauce. Fordel blandingen i peberfrugterne.
- Bag i ovnen i 1 time Hvert kvarter hælder du lidt ekstra tomatsauce ned i peberfrugterne.
- Server med lidt revet ost oven på.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-