Ingredienser
- 200 g. spinat
- 75 g. tørrede tranebær
- 10 g. sesamfrø
- 1 tsk. birkes
- 30 g. sukker
- Smør
- 50 g. mandler uden skal
- Knivspids paprika
- 30 ml. hvidvins eddike
- 30 ml. æblecider eddike
- 50 ml. olivenolie
-
Sådan gør du
- Rist mandlerne på en pande i lidt smør til de bliver en smule brunlige. Lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne, undtagen spinat, tranebær og mandlerne, i en skål og rør godt rundt.
- Tilsæt spinatbladene, tranebær og mandlerne umiddelbart før servering og bland.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-