Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 185 g. artiskokhjerter på dåse
- 8 æg
- 1 ½ dl. revet cheddar
- 1 ½ dl. revet gruyere
- 2 ½ dl. revet parmesan
- 1 håndfuld frisk persille
- 4 spsk. rasp
- 1 tsk. estragon
- Lidt tabasco
- Lidt worchestershire sauce
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 160 c. og smør en mini-muffins form.
- I en gryde steger du hakket løg og presset hvidløg til de er gyldne.
- Dræn artiskokhjerterne, og blend dem sammen med æg, cheddarost, gruyere, parmesan, persille, estragon, salt og peber, worchestershire sauce og tabasco.
- Blend til blandingen er ensartet, og rør derefter løgene og brødkrummerne i.
- Fyld muffin-formene til de er halvt fyldte, og bag dem i 12-15 min. Eller til de er gyldne og faste.
- Serveres varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-