Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 185 g. artiskokhjerter på dåse
- 8 æg
- 1 ½ dl. revet cheddar
- 1 ½ dl. revet gruyere
- 2 ½ dl. revet parmesan
- 1 håndfuld frisk persille
- 4 spsk. rasp
- 1 tsk. estragon
- Lidt tabasco
- Lidt worchestershire sauce
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 160 c. og smør en mini-muffins form.
- I en gryde steger du hakket løg og presset hvidløg til de er gyldne.
- Dræn artiskokhjerterne, og blend dem sammen med æg, cheddarost, gruyere, parmesan, persille, estragon, salt og peber, worchestershire sauce og tabasco.
- Blend til blandingen er ensartet, og rør derefter løgene og brødkrummerne i.
- Fyld muffin-formene til de er halvt fyldte, og bag dem i 12-15 min. Eller til de er gyldne og faste.
- Serveres varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-