Ingredienser
- 185 g. frosset spinat
- 250 g. hytteost
- 2 spsk. creme fraiche
- 60 g. revet parmesan
- 60 g. revet cheddar
- 4 æg
- 125 ml. mælk
- ½ tsk. chili
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tsk. persille
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c. og smør en mini muffins form.
- I en gryde opvarmer du spinat, ricottaost, cheddar, parmesan og creme fraiche.
- I en skål pisker du æg, mælk, chili, spidskommen, peber og persille.
- Hæld den piskede æggeblanding i gryden sammen med spinaten.
- Hæld blandingen i mini-muffins-formene og lad dem bage i 20-25 min.
- Lad dem hvile i 5 min. efter de er kommet ud af ovnen, og tag dem derefter op af formene.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-