Ingredienser
- 400 g. italiensk pølse
- 6 spsk. olivenolie
- 1 pore
- 2 spsk. friskhakket rosmarin
- 50 g. tørrede porcini svampe (eller 250 g. friske portobello)
- 1 dl. tør hvidvin
- 150 ml. fløde
- 500 g. frisk tagliatelle
Sådan gør du
- Opblød de tørrede svampe i varmt vand i 15 min., og dræn dem derefter. Bruger du friske svampe, så skær dem i stykker.
- Træk skindet af pølserne og hak porren.
- Opvarm olien i en dyb pande, og steg porre og pølsekødet under omrøring i 5 min.
- Tilsæt rosmarin og svampe, og smag til med salt og peber. Lad det stege i 2 min.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt fløden og lad det koge sammen i 1 min.
- Tag panden af varmen, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-