Ingredienser
- 400 g. italiensk pølse
- 6 spsk. olivenolie
- 1 pore
- 2 spsk. friskhakket rosmarin
- 50 g. tørrede porcini svampe (eller 250 g. friske portobello)
- 1 dl. tør hvidvin
- 150 ml. fløde
- 500 g. frisk tagliatelle
Sådan gør du
- Opblød de tørrede svampe i varmt vand i 15 min., og dræn dem derefter. Bruger du friske svampe, så skær dem i stykker.
- Træk skindet af pølserne og hak porren.
- Opvarm olien i en dyb pande, og steg porre og pølsekødet under omrøring i 5 min.
- Tilsæt rosmarin og svampe, og smag til med salt og peber. Lad det stege i 2 min.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt fløden og lad det koge sammen i 1 min.
- Tag panden af varmen, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-