Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 2 røde løg
- 10 skiver parmaskinke
- 10 artiskokhjerter i olie (drænet)
- 1 dl. hvidvin
- 3 spsk. friskhakket persille
- 400 g. tagliatelle
- 80 g. parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær parmaskinken i strimler og skær artiskokhjerterne i kvarte.
- Skær løgene i tynde skiver.
- Opvarm olien i en dyb pande og tilsæt derefter løg og parmaskinkestrimler. Lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Tilsæt artiskokkerne og smag til med salt og peber. Lad det stege i 3 min. under omrøring.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt den friskhakkede persille, og tag panden af gryden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Serveres med det samme, med friskrevet parmesan ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-