Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTagliatelle med parmaskinke og artiskokker - opskrift - Madkogebogen
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker

Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 2 røde løg
- 10 skiver parmaskinke
- 10 artiskokhjerter i olie (drænet)
- 1 dl. hvidvin
- 3 spsk. friskhakket persille
- 400 g. tagliatelle
- 80 g. parmesanost
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær parmaskinken i strimler og skær artiskokhjerterne i kvarte.
- Skær løgene i tynde skiver.
- Opvarm olien i en dyb pande og tilsæt derefter løg og parmaskinkestrimler. Lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Tilsæt artiskokkerne og smag til med salt og peber. Lad det stege i 3 min. under omrøring.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt den friskhakkede persille, og tag panden af gryden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Serveres med det samme, med friskrevet parmesan ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier