Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 2 røde løg
- 10 skiver parmaskinke
- 10 artiskokhjerter i olie (drænet)
- 1 dl. hvidvin
- 3 spsk. friskhakket persille
- 400 g. tagliatelle
- 80 g. parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær parmaskinken i strimler og skær artiskokhjerterne i kvarte.
- Skær løgene i tynde skiver.
- Opvarm olien i en dyb pande og tilsæt derefter løg og parmaskinkestrimler. Lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Tilsæt artiskokkerne og smag til med salt og peber. Lad det stege i 3 min. under omrøring.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt den friskhakkede persille, og tag panden af gryden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Serveres med det samme, med friskrevet parmesan ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-