Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. saltet smør
- 250 g. bacon i tern (pancetta)
- 1 medium aubergine
- 250 g. mascarponeost
- 500 g. penne
- 4 spsk. friskhakket persille
- 4 spsk. friskrevet parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginen i tern (ca. 1 x 1 cm).
- Opvarm olien i en dyb pande eller i en wokgryde.
- Tilsæt aubergine og bacontern og lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Bland mascarponeosten i, og lad det derefter stege i 2 min.
- Smag til med salt og peber, og tag derefter panden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland kødsovsen sammen med pastaen og tilsæt parmesanost og friskhakket persille.
- Serveres med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-