Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. saltet smør
- 250 g. bacon i tern (pancetta)
- 1 medium aubergine
- 250 g. mascarponeost
- 500 g. penne
- 4 spsk. friskhakket persille
- 4 spsk. friskrevet parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginen i tern (ca. 1 x 1 cm).
- Opvarm olien i en dyb pande eller i en wokgryde.
- Tilsæt aubergine og bacontern og lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Bland mascarponeosten i, og lad det derefter stege i 2 min.
- Smag til med salt og peber, og tag derefter panden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland kødsovsen sammen med pastaen og tilsæt parmesanost og friskhakket persille.
- Serveres med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-