Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 250 g. blomkål
- 1,8 liter vand
- 3 kyllingebouillonterninger
- 300 g. skalpasta
- 3 æg
- 100 g. friskrevet parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget fint og hak blomkålen groft.
- Opvarm olien i en gryde, og steg løgene deri.
- Tilsæt blomkål og lad det stege yderligere 2 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad det koge med låget halvt på i 15 min.
- Tag derefter låget af og krydr med salt og peber.
- Tilsæt nu pastaen, og lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 8 min. Rør jævnligt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt de 3 æg under omrøring.
- Tilsæt parmesanosten og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-