Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 250 g. blomkål
- 1,8 liter vand
- 3 kyllingebouillonterninger
- 300 g. skalpasta
- 3 æg
- 100 g. friskrevet parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget fint og hak blomkålen groft.
- Opvarm olien i en gryde, og steg løgene deri.
- Tilsæt blomkål og lad det stege yderligere 2 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad det koge med låget halvt på i 15 min.
- Tag derefter låget af og krydr med salt og peber.
- Tilsæt nu pastaen, og lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 8 min. Rør jævnligt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt de 3 æg under omrøring.
- Tilsæt parmesanosten og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-