Ingredienser
- 600 g. majs
- 1 chili
- 1 kyllingebouillonterning
- 5 dl. vand
- 75 g. smør
- 1 fed hvidløg
- Friskhakket purløg
Sådan gør du
- I en gryde koges 500 g. majs, 50 g. smør, chili, vand, bouillonterning, vand og hvidløg i 5 min.
- Blend derefter suppen.
- Steg det sidste smør på en pande, og rist derefter de resterende 100 g. majs. De må gerne blive lidt brune i kanterne.
- Hæld suppen i en anretningstallerken og pynt med de ristede majs og purløg.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-