Ingredienser
- 600 g. majs
- 1 chili
- 1 kyllingebouillonterning
- 5 dl. vand
- 75 g. smør
- 1 fed hvidløg
- Friskhakket purløg
Sådan gør du
- I en gryde koges 500 g. majs, 50 g. smør, chili, vand, bouillonterning, vand og hvidløg i 5 min.
- Blend derefter suppen.
- Steg det sidste smør på en pande, og rist derefter de resterende 100 g. majs. De må gerne blive lidt brune i kanterne.
- Hæld suppen i en anretningstallerken og pynt med de ristede majs og purløg.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-