Ingredienser
- ½ vaniljestang
- 7 dl. mælk
- 120 g. smør
- 360 g. mel
- 6 æg
- Olie til friturestegning
- 1 knivspids salt
- 1 dl. sukker
- 1 tsk. stødt kardemomme
Sådan gør du
- Skær vaniljestangen i to, og kog med mælk, salt og smør.
- Pisk melet i, og lad det koge op under omrøring.
- Lad grydens indhold køle af, fjern vaniljestangen, og rør herefter æggene i et efter et. Rør grundigt.
- Opvarm olien til 160-170 c. i en gryde.
- Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt 8 - 10 cm. strimler i den kogende olie. Lad dem stege til de er gyldne.
- Bland sukker og kardemomme, og vend de nylavede churros i sukkerblandingen.
Tip: Smager super godt med chokoladesauce eller marmelade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-