Ingredienser
- 4 faste små tomater
- 200 g. ost efter eget valg
- Salt og peber
Oliven-nøddetapenade
- 200 g. sorte oliven (uden kerner)
- 20 g. valnødder
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. citronsaft
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne til tapenaden, undtagen olien, der skal tilsættes løbende under blendningen.
- Halver tomaterne og udhul dem med en ske.
- Drys dem indvendigt med salt og peber, fordel osten i og læg tapenade over.
- Bages kortvarigt ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-