Ingredienser
- 4 faste små tomater
- 200 g. ost efter eget valg
- Salt og peber
Oliven-nøddetapenade
- 200 g. sorte oliven (uden kerner)
- 20 g. valnødder
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. citronsaft
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne til tapenaden, undtagen olien, der skal tilsættes løbende under blendningen.
- Halver tomaterne og udhul dem med en ske.
- Drys dem indvendigt med salt og peber, fordel osten i og læg tapenade over.
- Bages kortvarigt ved 200 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-