Ingredienser
- 6 blommetomater
- 1 dåse tun (drænet)
- 1 lille rødløg (finthakket)
- Skal fra ½ citron
- 2 spsk. rasp
- 1 spsk. olivenolie
- ½ spsk. rødvinseddike
- Friskhakket persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Halver tomaterne og skrab indmaden ud med en ske.
- Hak indmaden og bland det sammen med rasp, olie, tun, løg, eddike og citronskal i en skål. Smag til med salt og peber.
- Hæld fyldet i de halverede tomater og drys med friskhakket persille.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-