Ingredienser
- 6 blommetomater
- 1 dåse tun (drænet)
- 1 lille rødløg (finthakket)
- Skal fra ½ citron
- 2 spsk. rasp
- 1 spsk. olivenolie
- ½ spsk. rødvinseddike
- Friskhakket persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Halver tomaterne og skrab indmaden ud med en ske.
- Hak indmaden og bland det sammen med rasp, olie, tun, løg, eddike og citronskal i en skål. Smag til med salt og peber.
- Hæld fyldet i de halverede tomater og drys med friskhakket persille.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-