Ingredienser
- 500 g. rigatoni-pasta (store penne)
- 400 g. asparges
- 100 g. frosne ærter (optøet)
- 50 g. tørrede porcini (eller 250 g. friske portobello)
- 2 porrer
- 175 g. fløde
- 50 g. smør
- 50 g. parmesanost
- Frisk persille
- Paprikakrydderi
- Salt
Sådan gør du
- Opblød porcini-svampe i vand i 15 minutter og læg til tørre. Hvis du i stedet bruger portobello skær dem da i mindre stykker.
- Skær de to 2 porrer i skiver. Hak også frisk persille, så der er nok til 3 spsk.
- Skær asparges ud i 2-3 cm skiver og kog dem i saltet vand i 2 minutter. Tag dem op med det samme og skyl dem under koldt vand.
- I en dyb pande smeltes smørret. Svits nu ærterne, svampene, porrer og asparges i 5-6 minutter.
- Hæld 175. g fløde i sammen med 2 knsp. paprika og 3 spsk. hakket persille. Krydr med salt og peber og lad det kog 1 minut under omrøring.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Dræn, og hæld i panden med de andre ingredienser. Rør rundt
- Server med lidt revet parmesan henover.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-