Ingredienser
- 500 g. rigatoni-pasta (store penne)
- 400 g. asparges
- 100 g. frosne ærter (optøet)
- 50 g. tørrede porcini (eller 250 g. friske portobello)
- 2 porrer
- 175 g. fløde
- 50 g. smør
- 50 g. parmesanost
- Frisk persille
- Paprikakrydderi
- Salt
Sådan gør du
- Opblød porcini-svampe i vand i 15 minutter og læg til tørre. Hvis du i stedet bruger portobello skær dem da i mindre stykker.
- Skær de to 2 porrer i skiver. Hak også frisk persille, så der er nok til 3 spsk.
- Skær asparges ud i 2-3 cm skiver og kog dem i saltet vand i 2 minutter. Tag dem op med det samme og skyl dem under koldt vand.
- I en dyb pande smeltes smørret. Svits nu ærterne, svampene, porrer og asparges i 5-6 minutter.
- Hæld 175. g fløde i sammen med 2 knsp. paprika og 3 spsk. hakket persille. Krydr med salt og peber og lad det kog 1 minut under omrøring.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Dræn, og hæld i panden med de andre ingredienser. Rør rundt
- Server med lidt revet parmesan henover.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-