Ingredienser
- 250 g. hakket oksekød
- 250 g. hakket svinekød
- 1 glas hvidvin
- 400 g. frisk fettuccine
- 300 g. passata
- 1 spsk. tomatpure
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 lille gulerod
- 1 selleri
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 selleri i stykker og riv 1 gulerod på et rivejern. Hak også 1 løg.
- Find en dyb pande eller gryde og svits løg, gulerødder og selleri i olivenolie i nogle minutter.
- Tilføj det hakkede svine- og oksekød og brun det i 6-7 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld 1 glas hvidvin i og kog videre i 5 minutter.
- Tilsæt passata og tomatpure sammen med 100 ml vand og en terning kyllingbouillon.
- Lad retten koge i 1 til 1 1/2 time. Rør løbende.
- Kog pasta efter anvisning på pakken.
- Bland pasta i panden med kødsauce og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-