Ingredienser
- 250 g. hakket oksekød
- 250 g. hakket svinekød
- 1 glas hvidvin
- 400 g. frisk fettuccine
- 300 g. passata
- 1 spsk. tomatpure
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 lille gulerod
- 1 selleri
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 selleri i stykker og riv 1 gulerod på et rivejern. Hak også 1 løg.
- Find en dyb pande eller gryde og svits løg, gulerødder og selleri i olivenolie i nogle minutter.
- Tilføj det hakkede svine- og oksekød og brun det i 6-7 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld 1 glas hvidvin i og kog videre i 5 minutter.
- Tilsæt passata og tomatpure sammen med 100 ml vand og en terning kyllingbouillon.
- Lad retten koge i 1 til 1 1/2 time. Rør løbende.
- Kog pasta efter anvisning på pakken.
- Bland pasta i panden med kødsauce og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-