Ingredienser
- 400 g. frisk fettucine eller tagliatelle pasta
- 180 g. Dolcelatte ost
- 350 g. kylling uden ben og skind
- Olivenolie
- 120 g. fløde
- 50 ml. hvidvin
- 3 spsk. purløg
Sådan gør du
- Skær dolcelatte-osten I små terninger. Hak også purløg, så der er nok til 3 spsk. og skær kyllingen i strimler.
- Find en dyb pande og opvarm 3 spsk. olivenolie og rist kyllingestykkerne indtil de er gyldne.
- Tilføj nu dolcelatte-terningerne og lad det simre i 2 minutter indtil osten er smeltet.
- Sæt en gryde med saltet vand til at koge. Det er til pasta.
- Tilføj fløde og hvidvin i gryden med kylling og rør i et par minutter.
- Tilsæt nu purløg samt salt og peber og sæt til side.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og blandt sammen indholdet fra den anden pande.
- Rør godt rundt og server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-