Ingredienser
- 400 g. frisk fettucine eller tagliatelle pasta
- 180 g. Dolcelatte ost
- 350 g. kylling uden ben og skind
- Olivenolie
- 120 g. fløde
- 50 ml. hvidvin
- 3 spsk. purløg
Sådan gør du
- Skær dolcelatte-osten I små terninger. Hak også purløg, så der er nok til 3 spsk. og skær kyllingen i strimler.
- Find en dyb pande og opvarm 3 spsk. olivenolie og rist kyllingestykkerne indtil de er gyldne.
- Tilføj nu dolcelatte-terningerne og lad det simre i 2 minutter indtil osten er smeltet.
- Sæt en gryde med saltet vand til at koge. Det er til pasta.
- Tilføj fløde og hvidvin i gryden med kylling og rør i et par minutter.
- Tilsæt nu purløg samt salt og peber og sæt til side.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og blandt sammen indholdet fra den anden pande.
- Rør godt rundt og server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-